Lappeenrannan sydämessä vuodesta 2017

Tilaisuutesi Nuijamiehessä

Huomioi nämä asiat vuokratessasi tilaa

 • Vuokra-aikaan sisällytetään myös tekniikan tarvitsema aika, soundcheckit, load in ja load out, tilan koristelu ja muu valmistelu. Vuokra-aika alkaa siis siitä, kun saavut Nuijamieheen valmistelemaan tapahtumaasi ja päättyy, kun poistut Nuijamiehestä.

   

 • Nuijamies huolehtii paikalle tarvittavan, lain määräämän määrän järjestyksenvalvojia. 

   

 • Salin tekniikkaa voi käyttää vain, kun tekniikan henkilökunta on paikalla.

   

 • Vuokraaja huolehtii lippujen ennakkomyynnistä itse. Tapahtumapäivänä voit tuoda ovelle omat korttikoneesi tai käteiskassan. Kauttamme järjestyy lipunmyyjät ja ne sisältyvät vuokraan.

   

 • Vuokraaja huolehtii tilaisuutensa mainostamisesta, julisteista ja esimerkiksi Facebookin tapahtuman luomisesta. Nuijamies voi hoitaa nämä kaikki lisähintaa vastaan.

   

 • Vuokraan sisältyy kuitenkin kevyt markkinointiapu. Kun luot Facebooktapahtuman, lisää @kulttuuritilanuijamies tapahtuman rinnakkaisjärjestäjäksi, niin tapahtumasi tulee lähes 6000 seuraajamme saataville.
  Nuijamies lisää tapahtumasi kotisivujensa kalenteriin, Etelä-Karjalan tapahtumakalenteriin, Etelä-Saimaan menoinfoon ja Lappeenrannan Uutisten kalenteriin.
  Jos jaat Instagramissa tietoa tapahtumasta, tägää meidät, niin voimme uudelleenjakaa kuvan. Jos jaat tietoa Insta Storyyn, tägää @kulttuuritilanuijamies, niin voimme uudelleenjakaa sen meidän storyyn.
  Julisteesi jaetaan Nuijamiehen kautta. Tuo haluamasi määrä tapahtumajulisteita Nuijamieheen, laitamme ne jakoon ympäri kaupunkia rinkimme kautta.

   

 • Nuijamies siivoaa tilan tilaisuutesi jälkeen puolestasi, voit siis nauttia tilaisuudesta huoletta. Jos tilassa todetaan esimerkiksi oksennusta tai muuta normaalista siivoamisesta poikkeavaa, laskutamme likaisen työn lisän 50€.

   

 • Nuijamies voi tulla mukaan myös yhteistuotantoon vuokrauksen sijaan. Kysy tästä lisää. Harkitsemme jokaisen yhteistuotannon tapauskohtaisesti.