Lappeenrannan sydämessä vuodesta 2017

Ravintola Nuija

To klo 17-24
Pe klo 17-01.30

La klo 14-01.30

Ravintola Nuija oy perustettiin joulukuussa 2019 pitämään kahvilabaaria Nuijamiehen aulassa. Uudistettu aulakahvila avattiin 23. tammikuuta 2020.

Ravintola Nuija on elokuvateatterin lounge, vanha lämpiö, joka mukailee 50-luvun tyyliä ja on yhteneväinen salin sisustuksen kanssa. Nuijamiehen sisustus ja remontti on tehty konsultoiden Lappeenrannan museoita, jotta tilassa säilyy arvokkuus ja rakennuksen suojelua vaaliva henki.

Ravintola Nuijassa panostetaan laatuun ja sitä voisi nimittääkin kulttuuriravintolaksi. Perustuotteiden lisäksi otamme pieniä eriä pienpanimo-oluita ja kuivia ranskalaisia tai espanjalaisia siidereitä hyllyyn. Vakiotuotteemme on paikallisen panimon Panimoyhtiö Tujun tuotteet.
Talon puna,- valko,- ja kuohuviinin lisäksi meillä on australialaisia ja ranskalaisia viinejä. Teemme shottimme itse. Valikoimiimme kuuluu muutama perusdrinkki, laadukas viski sekä konjakki.
Pyrimme saamaan erikoiseriin myös gluteenittomia ja alkoholittomia oluita.

Kahvimme on paikallisen Lehmus Roasteryn paahtamaa. Haudutettu irtotee on niin ikään Lehmus Roasterystä ja jokaiselle viikonpäivälle on oma ns. päivän tee. 

Teen tie -sarjan seitsemästä teestä Nuijamiehessä on kolme erityisen laadukasta teetä ja teejuomaa, jotka johdattelevat teen ja kahvin ystävät laadukkaiden teiden kiehtovaan maailmaan. Lisäksi Lehmus Roastery on tehnyt meille oman teesekoituksen, Nuijateen.

Kahvilasta löytyy esimerkiksi elokuvanäytöksiä varten suolaista ja makeaa naposteltavaa.

Catering onnistuu kauttamme tapahtumiisi, jolloin käytämme alihankkijoita, kuten Ravintola Avot Sie ja lounaskahvila El’Si.

Kahvilaan saat yhteyden näin:

Ravintolavastaava Marika Rönkkö
ravintola@nuijamies.fi
+358503773398

Kuvat: Elina Moilanen