Lappeenrannan sydämessä vuodesta 2017

Ravintola Nuija

Tämä ainutlaatuinen kahvilabaari perustettiin joulukuussa 2019, ja sen uudistettu versio avattiin juhlallisesti 23. tammikuuta 2020. Bar Nuija on muokattu vanhasta elokuvateatterin lämpiöstä, ja se on saanut inspiraationsa viehättävästä 50-luvun tyylistä, joka jatkuu saumattomasti myös salin sisustuksessa.

Baarissa tarjotaan paitsi perustuotteita myös vaihtuvia pienpanimoiden oluita ja siidereitä. Erityisen ylpeitä olemme yhteistyöstämme paikallisen Panimoyhtiö Tujun kanssa, jonka tuotteet ovat vakiotuotteitamme.
Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valko-, puna- ja kuohuviinejä eri puolilta maailmaa. Ja mikä parasta, kaikki shotit valmistamme itse – takuuvarmasti ainutlaatuisia makuelämyksiä!

Olemme huomioineet valikoimassamme myös gluteenittomat ja alkoholittomat ja vegaaniset tuotteet. Joten voit nauttia herkullisesta tai virkistävästä juomasta, oli ruokavaliosi tai mieltymyksesi mikä tahansa. Jos kaipaat pientä suolaista tai makeaa naposteltavaa, ravintolastamme löytyy myös tähän tarpeeseen sopivia herkkuja.

Tarjoamme myös catering-palvelua tilaisuuksiisi alihankkijamme kautta. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma tai yksityisjuhla, voimme räätälöidä juuri teille sopivan tarjoilun yhteistyössä luotettavien alihankkijoidemme kanssa.

Tavoitteenamme on tehdä tilaisuudestanne ikimuistoinen ja herkullinen kokemus!

Ravintola Nuija on paikka, jossa kohtaavat laadukas valikoima, ainutlaatuinen sisustus ja kulttuurin sydän. 

Ravintolan yhteystiedot:
ravintola@nuijamies.fi
+358 50 338 3345 (ravintolan aukioloaikoina)

Kuvat: Elina Moilanen