Lappeenrannan sydämessä vuodesta 2017

Ravintola Nuija

Tämä ainutlaatuinen kahvilabaari perustettiin joulukuussa 2019, ja sen uudistettu versio avattiin juhlallisesti 23. tammikuuta 2020. Bar Nuija on muokattu vanhasta elokuvateatterin lämpiöstä, ja se on saanut inspiraationsa viehättävästä 50-luvun tyylistä, joka jatkuu saumattomasti myös salin sisustuksessa.

Ravintola Nuija ei ole vain perinteinen kahvilabaari, vaan se on todellinen kulttuurikahvila. Täällä keskitytään tarjoamaan laatua ja elämyksiä. Voisimmekin sanoa, että Bar Nuija on kuin kulttuurin ja juomien sulatusuuni.
Baarissa tarjotaan paitsi herkullisia perustuotteita myös vaihtuvia pienpanimoiden oluita ja siidereitä. Erityisen ylpeitä olemme yhteistyöstämme paikallisen Panimoyhtiö Tujun kanssa, jonka tuotteet ovat vakiotuotteitamme.
Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valko-, puna- ja kuohuviinejä eri puolilta maailmaa. Ja mikä parasta, kaikki shotit valmistamme itse – takuuvarmasti ainutlaatuisia makuelämyksiä!

Ymmärrämme, että asiakkaiden tarpeet vaihtelevat, ja siksi olemme huomioineet valikoimassamme myös gluteenittomat ja alkoholittomat tuotteet. Joten voit nauttia herkullisesta tai virkistävästä juomasta, oli ruokavaliosi tai mieltymyksesi mikä tahansa. Jos kaipaat pientä suolaista tai makeaa naposteltavaa, ravintolastamme löytyy myös tähän tarpeeseen sopivia herkkuja.

Tarjoamme myös catering-palvelua tilaisuuksiisi. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma tai yksityisjuhla, voimme räätälöidä juuri teille sopivan tarjoilun yhteistyössä luotettavien alihankkijoidemme kanssa.

Tavoitteenamme on tehdä tilaisuudestanne ikimuistoinen ja herkullinen kokemus!

Ravintola Nuija on paikka, jossa kohtaavat laadukas valikoima, ainutlaatuinen sisustus ja kulttuurin sydän. 

Ravintolan yhteystiedot:
ravintola@nuijamies.fi
+358 50 338 3345 (ravintolan aukioloaikoina)

Kuvat: Elina Moilanen