Lappeenrannan sydämessä vuodesta 2017

Nuijamiehen karanteenikeräys LIVE

Katso striimi alta:

Tai Facebookista täältä

Konserttilipun voi ostaa vapaaehtoisena lahjoituksena täältä:

http://events.liveto.io/events/karanteenikerays-live-kotiteollisuus-ja-aston-kalmari

Kulttuuritila Nuijamies ry:llä on myös rahankeräyslupa, jos haluat lahjoittaa suoraan tilisiirtona. Voit tehdä tilisiirron tilille FI6456200920521878 viestillä ”lahjoitus”. Rahankeräyslupa RA/2019/38.

Mistä on kyse?

Koko Suomen tapahtuma- ja kulttuurielämä käytännössä pysähtyi koronaviruksen vaikutusten vuoksi, joten kulttuuri- ja tapahtumakenttä on joutunut ottamaan käyttöön uusia keinoja tuottaa tapahtumia. Kulttuuritila Nuijamies on tapansa mukaan ennakkoluulottomasti ensimmäisten joukossa kokeilemassa uusia tapoja tuottaa tapahtumia.

Koronaepidemian vuoksi kaikki tapahtumat on peruttu pitkäksi aikaa. Tämä on kriittistä aikaa Nuijamiehen kaltaisille tapahtumatuottajille sekä artisteille ja teknikoille, joita Nuijamieskin työllistää.

Nuijamies tarvitsee apua. Nuijamiehen rahavirta on koostunut tapahtumien tuotoista ja kahvilabaarin pyörittämisestä.

Jotta Nuijamies olisi syksyllä vielä olemassa, tarvitaan nopeaa reagointia ja tekoja. Karanteenikonsertti ja sen striimaus lähti heittona, jota alettiinkin tosissaan toteuttamaan. Halusimme tuoda ihmisille jotain iloa kotona olemiselle.

Mukaan lähti epäröimättä nuijat Hiski Hämäläinen (HiskiShow) ja Yai Talasmo (Talasmo Sonic Service) sekä upeat kulttuurityöläiset Mari Perankoski ja Antti ”Hyrde” Hyyrynen.
Mukaan lupautui huippubändejä ja -artisteja. Kiitos Kotiteollisuus, Aston Kalmari ja Minna Mänttäri & Seppo Äikäs. Olette parhaita!

Musiikkiesityksien lisäksi striimissä on mukana paneelikeskustelu, jossa keskustellaan kulttuurin ja tapahtumien tilasta, ja keinoista niiden pelastamiseksi.
Keskustelua vetää Nuijamiehen markkinointi- ja hankepäällikkö Juha-Pekka ”J-P” Natunen. Panelistit ovat yksityisyrittäjä ja taiteilija Heli Pukki, Nuijamiehen yhdistyksen puheenjohtaja ja näkövammainen taiteilija-valokuvaaja Mikko Vento, ohjaaja ja näyttelijä Aapo Stavén sekä erilaisten kaupunkia elävöittävien tapahtumien innovaattori ja Lehmus Roasteryn yksi perustajista Arttu Muukkonen.

Lehtijutut:
Etelä-Saimaa
Lappeenrannan uutiset

 

Tapahtumaa on tukemassa Etelä-Karjalan OP, ravintola Avot Sie, Panimoyhtiö Tuju ja Lappeenrannan kaupunki.

Tervetuloa Kulttuuritila Nuijamieheen!